Det siger kunderne

Jeg er blevet behandlet af Peter i over 2 år. Behandlingerne har hjulpet mig med at kontrollere mit stressniveau. Efter behandlingerne føler jeg mig meget afslappet og stressfri. Med tiden har Peter hjulpet mig af med smerter forårsaget af en mindre skade. Jeg er meget taknemmelig for al den hjælp, jeg har fået og anbefaler Kernowyon.

Peter er meget hjælpsom over telefonen, når han er bortrejst, og jeg vil nævne, at min dyrlæge var meget glad for Peters hjælp.

Jeg er kommet hos Peter i over fem år. Jeg lider af degenererende sygdom i min nakke, og den smertelindring, jeg oplever ved behandlingerne overgår smertestillende piller, indsprøjtninger og epidural. Det bedste ved behandlingerne er, at der ingen bivirkninger er. Den specialist, jeg er tilknyttet, bifalder mine behandlinger hos Peter.

Min kiropraktor sendte mig videre til Peter for tre år siden, da hun ikke kunne gøre mere for mig. Min tilstand er forbedret markant siden. Min søn er også kommet hos Peter for sin ADHD. Peter og Debbie behandler nu mine heste, og min dyrlæge er meget glad for det, Peter udretter.

Jeg vil bare skrive og sige tak for jeres arbejde med vores medlemmer her på Headway.
Som I ved vil jeg se positive resultater ved enhver terapiform, før jeg udsætter Headway medlemmerne for den. Min egen oplevelse af jeres behandling har været meget positiv og jeg takker jer for det, I har gjort. Fordelene for medlemmerne er allerede meget klare. Der er ingen tvivl om, at kombinationen mellem traditionel terapi og jeres er positiv for medlemmerne.
På vegne af alle på Headway Jersey siger jeg mange tak for jeres hjælp, og jeg håber, at vi kan bevare dette indbringende forhold i lang tid fremover.

Mig og mine heste har samarbejdet med Peter og Debbie i over 8 måneder, og jeg har set en bemærkelsesværdig ændring i hestenes bevægelsesmønster og muskelsætning. Desuden er jeg mere i balance med mine heste, hvilket gør os i stand til at arbejde som et team uden forhindringer i form af ømhed og smerter. Tak for hjælpen med vores team af fantastiske heste.

Westmead Guru er en væddeløbshund, født i juli 2008, i skrivende stund 3 år gammel. WG’s væddeløbskarriere har været succesfuld og viser stort potentiale. Alligevel præsterede han dårligt ved et Greyhound Derby i Wimbledon tidligere på året. Han blev undersøgt af en dyrlæge plus en muskelspecialist, men de fandt intet. Vi besluttede så at få Peter og Debbie til at se på Westmead Guru. Ved den første behandling fandt Peter og Debbie en gammel skulderskade og fandt også en begrænsning i området mellem kraniet og 1. ryghvirvel, hvor der ofte kan lokaliseres en nerveblokering, der kan give adfærdsproblemer. Det fortalte os, hvorfor han blev så hyperaktiv i buret inden væddeløb.

Efter denne 1. behandling med Peter og Debbie vandt Westmead Guru sin næste derbyrunde og kvalificerede sig til finalerne.
Den Greyhound, som vandt derbyet slog rekorden den aften og er søn af den legendariske Westmead Hawk, vinder af Greyhound Derby i 2005 & 2006. Westmead Guru har været tilbage hos Peter og Debbie for endnu en behandling og har vundet yderligere to væddeløb på Henlow Greyhound Stadium i sommer.

Tak til Ian for at fortælle mig om Peter. Tak til Rosa og Anja for at bringe Peter til Møn.

Tak til Peter for at starte processen med at lære min krop at reparere sig selv. Jeg sidder i solen i total fred og harmoni. Min krop er afslappet helt ind til sin inderste kerne, hvilken den ikke var i stand til at opnå af sig selv. Som Peter sagde: “den havde brug for assistance.”

Så hvad gjorde Peter? Jeg ved det helt ærligt ikke. Han stillede ingen spørgsmål, men hans hænder fandt alle de steder, hvor min krop var forvredet. Jeg tror, at varmen i hans hænder talte til mine nerveceller og fik dem til at vågne op, skabe forbindelser og starte med at hele sig selv.

For første gang i lang tid kan jeg bøje nakken og dreje hovedet til både højre og venstre. En helt igennem fantastisk følelse! Der er stadig mange steder i min krop, der trænger til at hele, men processen er startet. Peter siger, at han starter en dialog med kroppen og lader den bestemme, hvor langt den magter at gå. Så dette var så langt, vi nåede, men Peter overbeviste mig om, at selvom ting tager tid, kan min krop løse problemerne.

Mine heste er også inderligt tilfredse. Peter startede med min vallak, Lomi, som var totalt afslappet sammen med Peter og lod ham arbejde med kun få spørgsmål i starten. I går red vi 18 km., så, som Peter havde sagt, ville eventuelle ubalancer og problemer vises sig på den lange tur. Peter har fortalt, at Lomi har haft en muskelskade i højre bagben og ligeledes en skade i venstre skulder, som har forbindelse til en gammel skade fra før jeg fik ham. Jeg kom i tanker om, at jeg for 1 ½ år siden lagde mærke til, at han havde svært ved at træde ordentligt ind under sig med højre bagben. Det var efter at have redet et udholdenhedsløb den ene dag og drive køer den næste. Jeg gav ham pause i seks uger, og han kom sig langsomt. En kiropraktor løsnede hvad hun diagnosticerede som en låsning i fjerde og femte lændehvirvel. Siden havde han ingen problemer ud over travovergange på venstre volte.
Jeg er meget spændt på at følge udviklingen og se, om han vil fortsætte den positive udvikling fremover.

Min hoppe, Gerpla, er også blevet behandlet. Hun er ekstremt følsom, og tilsyneladende fornemmede hun Peter, så snart jeg hentede hende ind fra folden.
Pludselig stoppede hun op, det gør hun nogle gange, så jeg tænkte ikke videre over det. Det var dog bemærkelsesværdigt, hvordan hun stod, som om hun lyttede.
Da jeg introducerede hende for Peter, tog hun det meget afslappet og lod ham begynde behandlingen med det samme. Han mærkede nogle gamle skader fra da hun blev født. Hun lod ham arbejde uden spørgsmål, og knuderne løsnede sig, så hendes nerveender kunne påbegynde reparationsprocessen. Det var i hvert fald sådan, jeg forstod Peters forklaring. Dernæst gik han i gang med en ubalance mellem hendes nyrer og blære. Han arbejdede i lang tid på ubalancen, mens hun virkede opmærksom på hans arbejde. pludselig vendte hun hovedet hen imod ham og kiggede på ham, som om hun takkede ham, og så begyndte hun at græsse.

Det var et meget bevægende øjeblik for os alle tre, som var forbundet i en slags energicirkel. Jeg havde aldrig set hende forbinde sig med nogen så let, og Peter sagde, at han allerede havde skabt forbindelsen til hende, da jeg kontaktede ham første gang. Det gav så meget mening.

Til sidst vil jeg sige, at Peter er meget sensibel over for Chi-energi uanset hvor han befinder sig. Uden at spørge mig bekræftede han det, jeg allerede havde fundet ud af, nemlig at hestes energilag starter langt oppe over dem og ikke på siden af dem, som jeg troede, da jeg startede med at undersøge sagen. Så Lomis Chi er meget stor og starter ca. 50 cm. over hans ryg. Interessant, ikke?

5 years ago this pony was to be ‘put to sleep’. It had problems at the base of its neck.

After 3 treatments and some time out with our herd this pony has been enjoying life with a young family and is a regular competitor and rosette winner at the local pony club

This post is also available in: English